Kontakt oss: 906 68 655

Kontakt oss: 906 68 655

Tjenester

Etterisolering(9)
Flislegging/Våtrom(7)


 

Innvendig

Ønsker dere en mesterbedrift med erfaring og kunnskap om å skape en hyggelig og inspirerende arbeidsplass, kan vi bidra med dette. Vi påtar oss også små og store oppdrag i private hjem. Ingen oppdrag er for lite eller for stort.

 

Utvendig

Skal dere rehabilitere fasadene lager vi en tilstandsrapport på prosjektet. På bakgrunn av rapporten kommer vi med anbefalinger på hvilket arbeid som må utføres. Dette medfører at kunden får en oversikt over de ulike behandlingene, som igjen gir grunnlag for totaløkonomien i prosjektet.

 

Etterisolering

Vi har lang erfaring i å etterisolere bygninger så vel bolig som næringsbygg. Etterisolering er lønnsomt, og kostnadene vil som oftest tilbakebetales etter få år.


Flislegging/våtrom

Skal dere pusse opp bad eller få utført større flisarbeid? Vi utfører arbeid på gulv og vegger i baderom, kjøpesenter, bilverksteder, storkjøkken, restauranter og på fasader, vi er en godkjent våtromsbedrift.

 

 

Vi er opptatt av kvalitet, god service og oppfølging for å gjøre våre kunder fornøyde. Vi benytter oss av markedets beste produkter på malingssystemer, mørtel, puss, flis- og våtromsprodukter.